Kültür Sanat Gecelerine Muhteşem Açılış - Son Dakika
Güncel

Kültür Sanat Gecelerine Muhteşem Açılış

Kültür Sanat Gecelerine Muhteşem Açılış

Esenler Belediyesi 2014-2015 Kültür Sanat Etkinlikleri Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen açılış gecesiyle başladı.

18.10.2014 10:36  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılışta sahne alan Klarnet Sanatçısı Serkan Çağrı, izleyenlere unutamayacağı bir gece yaşattı.
Esenler, Nenehatun Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nin de devreye girmesi ile birbirinden güzel etkinliklerle kültür ve sanat etkinliklerine doyacak. Esenler Belediyesi 2014-2015 Kültür Sanat Etkinlikleri düzenlenen açılış organizasyonu unutulmayacak bir geceyle başladı. Klarnet Sanatçısı Serkan Çağrı konseri öncesinde fuaye alanında kokteyl düzenlendi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, Sanatçı İlkbal Gürpınar, Şentürk Dündar, Emre Ermiş, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların ilgi gösterdiği gece unutulmaz anlara sahne oldu.

TÜM GÜZELLİKLER ESENLER'DE YAŞANACAK

Esenler Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Açılış Gecesi'ne katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu program öncesi açıklamalarda bulundu. Belediyeciliğin sadece yol yapıp çöp toplamak olmadığını vurgulayan Başkan Göksu, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nin de devreye girmesi ile birlikte Esenler'in kültür sanat etkinlikleriyle de adından sıkça söz ettiren bir ilçe olacağını ifade etti. Başkan Göksu birbirinden özel sanatçıların konserleri, tiyatro gösterileri, söyleşiler ve sergilerle kültür ve sanatta tüm güzelliklerin Esenler'de yaşanacağını söyledi.

HERKES KENDİNİ BULACAK

Kültür sanat etkinliklerinin her yaştan Esenler halkına hitap edeceğini açıklayan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu çok özel programlar yapacaklarını Esenler halkına güzel sürprizler hazırladıklarını dile getirdi. Göksu"7'den 70'e herkesin içinde kendince bir şeyler bulacağı bir mekân hazırladık. Bu mekânda herkes kendince güzellikler de bulacak. Biz bunun için çalışmalarımızı yaptık ve bitirdik. Esenler için kültür ve sanat alanında gücümüzün yettiğince güzel işler yapacağız. Esenler halkı kültür ve sanatı doyasıya yaşayacak" dedi.

MÜZİK ZİYAFETİ

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun konuşmasının ardından Klarnet Sanatçısı Serkan Çağrı sahne aldı. Çağrı kendi bestelerinden ve geçmişten günümüze gelen şarkılardan oluşturduğu repertuarı ile Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'ni dolduran herkese adeta müzik ziyafeti çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kültür Sanat Gecelerine Muhteşem Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement