Esenler'de Kültür Sanat Sezonu Serkan Çağrı Konseriyle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Esenler'de Kültür Sanat Sezonu Serkan Çağrı Konseriyle Açıldı

Esenler Belediyesi, 2014-1015 kültür ve sanat sezonunu Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezinde halka açık olarak düzenlediği Serkan Çağrı konseriyle açtı.

17.10.2014 23:26  Güncelleme: 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sonbaharın başlamasıyla birlikte Esenler’de kültür sanat sezonunu açıldı. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Ak Parti İlçe Başkanı Umut Özkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kültür sanat sezonunu açılış konuşmasını Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yaptı. Esenler’de kültür sanat alanında mekansal alt yapının bittiğini ifade eden Başkan Göksu, her türlü kültür sanat programlarını icra edebilecekleri mekanlara sahip olduklarının altını çizdi.

“HİZMETTE SINIR YOK”

Esenler’de ilçenin, İstanbul’un ve Türkiye’nin faydalanacağı salonlar inşa edeceklerini açıklayan Belediye Başkanı Göksu, yerel yönetimlerin hizmetinde sınır olmadığını söyledi. Göksu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Biz yerel yöneticiler ve yerel yönetimler sadece bir şehrin çöpünden ve çukurundan sorumlu değiliz. Hem şehrin mekansal imarından hem de zihinsel imarından sorumluyuz. Peki zihinsel imar neyle olacak? Kültür ve sanatla olacak. Esenler’de ki her bir çocuk neyin tınısını duyacak, bağlamanın o güzel sesini duyacak. Kültürün her türlü çok sesliliğini duyacak ki nasıl bir dünyada yaşadığını fark etsin, nasıl bir şehirde yaşadığını fark etsin.”

Başkan Göksu’nun konuşmasının ardından dünyaca ünlü klarnet ustası Serkan Çağrı sahne aldı. Çağrı ve orkestrası, kıvrak ezgileri ve zengin repertuvarları ile vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle izlendi. 

SERDAL ALTINTEPE 

Esenler\'de Kültür Sanat Sezonu Serkan Çağrı Konseriyle Açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenler'de Kültür Sanat Sezonu Serkan Çağrı Konseriyle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement