Kültür ve Sanat"In Solmayan Renkleri Eyüp'te - Son Dakika
Yerel

Kültür ve Sanat"In Solmayan Renkleri Eyüp'te

Eyüp Belediyesi 2015-2016 Kültür Sanat Sezonu’nu muhteşem bir programla açıyor.

07.10.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediyesi 2015-2016 Kültür Sanat Sezonu'nu muhteşem bir programla açıyor. 6 ayrı kültür merkezinde yıl boyunca gerçekleştirilecek birbirinden farklı etkinlikler, gösteriler, paneller, söyleşiler ve geleneksel eğitimlerle Eyüp, kültür ve sanatın başkenti olacak.

Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın çizdiği misyon ve vizyon doğrultusunda Eyüplülere kültür ve sanatla buluşturacak olan Kültür İşleri Müdürlüğü, kapsamlı ve farklı bir içerikle, Eyüplülere unutulmaz bir sanat yılı yaşatacak. 2015-2016 tarihlerini kapsayan yeni sezonda eğitimler ve etkinlikleri ile Eyüp, yine sanatın ve kültürün markası olmayı hedefliyor.

Tarihi geçmişini günümüze aktarmayı, bunun yanında da modern sanatı gençlerle ve yetişkinlerle buluşturmayı hedefleyen Eyüp Belediyesi 6 ayrı kültür merkezinde izleyicileri ağırlayacak. Eyüp Kültür Sanat Merkezi, Göktürk Kültür Sanat Merkezi, Caferpaşa Kültür Sanat Merkezi, Sertarikzade Kültür Sanat Merkezi, Afife Hatun Kültür Evi, Rami Hasan Nail Canat Sanat Akademisi'nde seminer, söyleşi, yetişkin tiyatrosu, çocuk tiyatrosu, yetişkinler ve çocuklar için film gösterimleri, konserler, dinletiler, özel etkinlik ve paneller gerçekleştirilecek. Bunların yanı sıra bu yıl gezici atölyeler ile çok sayıda branşı İstanbullularla buluşacak. Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün 1 6 Ekim 2015 Cuma günü gerçekleştireceği 2015-2016 Kültür Sanat Sezonu açılışının ev sahipliğini Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kültür ve Sanat'In Solmayan Renkleri Eyüp'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement