Kültür ve Turizm Bakanı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti'nin iktidara gelirken de iktidardayken de sadece halkı dinlediğini bildirdi.

30.05.2015 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti'nin iktidara gelirken de iktidardayken de sadece halkı dinlediğini bildirdi.

Çelik, Osmaniye'de AK Parti teşkilatınca Haraz Mahallesi'nde düzenlenen açık hava mitinginde, Türkiye'nin 8 Haziran'a AK Parti'nin zaferiyle uyanacağını söyledi.

AK Parti'nin iktidar olmadığı bir Türkiye'nin istendiğini ifade eden Çelik, "AK Parti'nin iktidar olmadığı bir Türkiye istiyorlar. Türkiye'yi halk değil bazı çıkar grupları yönetsin istiyorlar. Ama hep beraber 7 Haziran seçimlerine yürüyoruz. Biz önce Allah sonra millet diyen bir kadroyuz. Türkiye'yi sadece halkın yönetmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kimilerinin iktidara gelirken halkın sesini dinlediğini, iktidara geldiğinde halkın sesine kulak vermeyi unuttuğunu dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"AK Parti iktidara gelirken nasıl halkı dinliyorsa iktidardayken de sadece ve sadece halkı dinler. İktidara gelirken nasıl halkın sesini dillendiriyorsa iktidardayken de halkın sözünü dillendirir. O nedenle 7 Haziran seçimleri, eski Türkiye partisinin, karşımızdaki o kaos koalisyonunun mahkum olması için yenilgiye uğraması için fevkalade önemlidir. AK Parti'nin seçimde Osmaniye'den alacağı başarı ülke başarısı için önemlidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kültür ve Turizm Bakanı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement