Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'e Ödül - Son Dakika
Politika

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'e Ödül

Bakan Çelik, ADRO'nun "Anavarza Özel Ödülüne" layık görüldü.

05.02.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) tarafından düzenlenen Çukurova Ulusal Turizm Ödülleri kapsamında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma dalında Anavarza Özel Ödülüne layık görüldü.

ADRO Başkanı İsa Akdağ, bir otelde düzenlenen toplantıda, Dünya Rehberler Birliği öncülüğünde (WFTGA), 1990'dan itibaren 21 Şubat'ın Dünya Rehberler Günü olarak kutlandığını anımsattı.

Odalarının, kutlama kapsamında geçen yıl "Çukurova Turizm Ödülleri" vermeye başladığını aktaran Akdağ, etkinliği bu yıl ulusal boyuta taşıdıklarını kaydetti.

Çukurova'da turizmin gelişmesi için çalışan kişi ve kurumlara, 19 Şubat'taki törende 19 dalda 22 ödül vereceklerini belirten Akdağ, "Üyelerimiz tarafından SMS ve e-mail yoluyla yapılan oylama sonucu, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e de Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Dalında  Anavarza Özel Ödülü sunacağız. Ayrıca, sektöre katkıda bulunanlara da plaket takdim edeceğiz. Ödül kazanan diğer kişi ve kurumları törende açıklayacağız" diye konuştu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'e Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement