Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Süleyman Şah Saygı Karakolu’ndaki naaş ve emanetleri güvenli bölgeye nakletmek üzere Şah Fırat operasyonunu gerçekleştiren kahraman askerlerimizi kutluyoruz" dedi.

22.02.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Süleyman Şah Saygı Karakolu'ndaki naaş ve emanetleri güvenli bölgeye nakletmek üzere Şah Fırat operasyonunu gerçekleştiren kahraman askerlerimizi kutluyoruz" dedi.

Bakan Çelik, twitter hesabından yaptığı açıklamada, Süleyman Şah Saygı Karakolu'ndaki naaşı ve emanetleri güvenli bölgeye nakletmek üzere Şah Fırat operasyonunu gerçekleştiren kahraman askerlerimizi kutluyoruz. Şehit olan askerimize rahmet diliyoruz" ifadesini kullandı.

"Süleyman Şah Saygı Karakolu nöbetini kahramanca tutan Mehmetçiklere hoşgeldiniz diyoruz" diyen Çelik, sözlerine şöyle devam etti:

"Tarihten gelen hiçbir emaneti savunmasız bırakmayan bu iradeyi gerçekleştiren askerlerimizle gurur duyuyoruz. Emanetlerin nakledileceği Suriye Eşmesi askerimiz tarafından kontrol altına alınmıştır. Göndere bayrağımız çekilmiştir. Milletin tarihi geleceğidir. Ecdadın emaneti, ebediyyen muhafaza edilecektir. Süleyman Şah'ın ruhu ebediyyen şad olsun. Süleyman Şah'ın istirahatgahı Türkiye toprağıdır. Bulunduğu yerde bayrak indirilmeden, nakledileceği yere bayrak çekilmiştir. Bu tutum tarihten alınan emanetin geleceğe nasıl mesaj olarak taşınacağının net ve kararlı göstergesidir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement