Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Koca Seyit'in Köyünü ve Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Koca Seyit'in Köyünü ve Mezarını Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'nun, Kocaseyit mezarını ziyaret etmesi- Kocaseyit müzesinde anı defterini imzalaması- Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'nun, Havran Belediyesini ziyareti Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu Balıkesir'in Havran ilçesinde sürpriz bir ziyaret ile Çanakkale Kahramanı Koca Seyit'in Köyünü ve mezarını ziyaret etti.

13.09.2015 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'nun, Kocaseyit mezarını ziyaret etmesi- Kocaseyit müzesinde anı defterini imzalaması- Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'nun, Havran Belediyesini ziyareti Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu Balıkesir'in Havran ilçesinde sürpriz bir ziyaret ile Çanakkale Kahramanı Koca Seyit'in Köyünü ve mezarını ziyaret etti. Ziyarete Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve yetkililer katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Koca Seyit\'in Köyünü ve Mezarını Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Koca Seyit'in Köyünü ve Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Celebı emrebas: Helal olsun sana sayın bakanım 0 0 Yanıtla
  • Celebı emrebas: Helal olsun bakanım senın gıbı ınsanlar her zaman ve her yerde olmalı ınsallah bırgun yıgıtler dıyarı guzel yozgata gelın ınsallah sayın bakanım 0 0 Yanıtla

Advertisement