Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, Antalya'da - Son Dakika
Politika

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, Antalya'da

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti teşkilatlarının daha iyi bir dünya ve Türkiye için gayret gösterdiğini belirterek, "Adeta nöbet tutar gibi ülkenin herhangi bir şekilde sorun yaşamaması için ülkenin sağ selamet yoluna devam etmesi ve ülkenin asıl sahibi olan milletin iradesinin her zaman egemen olması için bu kardeşlerimiz nöbet tutuyorlar.

15.04.2016 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti teşkilatlarının daha iyi bir dünya ve Türkiye için gayret gösterdiğini belirterek, "Adeta nöbet tutar gibi ülkenin herhangi bir şekilde sorun yaşamaması için ülkenin sağ selamet yoluna devam etmesi ve ülkenin asıl sahibi olan milletin iradesinin her zaman egemen olması için bu kardeşlerimiz nöbet tutuyorlar." dedi.

Antalya'da incelemelerde bulunan Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti Antalya milletvekilleri ile partisinin il başkanlığını ziyaret etti ve Muratpaşa İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Ünal, burada yaptığı konuşmada, toplantıdaki her partilinin gözünde sanki yarın seçim varmış gibi canlılık, enerji ve heyecan gördüğünü söyledi.

"Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız" sözünün teşkilat mensuplarını ifade ettiğine dikkati çeken Ünal, "Bu motivasyonun kaynağı ne? Neden koşuyor bu teşkilatlar ve neyin derdindeler? Ben biliyorum ki burada bulanan her bir arkadaşımın bir Türkiye tasavvuru var. Çocuklarına daha iyi bir dünya, daha iyi bir Türkiye bırakmak, daha iyi bir Antalya, Muratpaşa ve daha iyi bir gelecek bırakmak için kendilerinde sorumluluk hissediyorlar. Bu çok kıymetli bir şey." diye konuştu.

Ünal, sorumluluk, imar, inşa ve ihya etme, güzelleştirme, hayatı daha yaşanabilir hale getirme duygusunun en kıymetli özellik olduğunu anlattı.

Partililerin adeta kendilerini nöbette hissettiğine dikkati çeken Ünal, "Adeta nöbet tutar gibi ülkenin herhangi bir şekilde sorun yaşamaması için ülkenin sağ selamet yoluna devam etmesi ve ülkenin asıl sahibi olan milletin iradesinin her zaman egemen olması için bu kardeşlerimiz nöbet tutuyorlar." dedi.

Ünal, siyasete, siyaset kurumuna sahip çıkılmasının, ülkenin sorunlarını siyaset kurumu üzerinden çözmeye talip olunmasının ve siyaset kurumu üzerinden milletin iradesini sandıkta hakim kılmak için demokratik siyaset mücadelesi veren partililerin heyecanının, kıymetli olduğunu vurguladı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ziyarette Ünal'a çeşitli hediyeler verdi.

Bakan Ünal, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement