Kültür ve Turizm Bakanlığından "Roma Ziyareti" Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanlığından "Roma Ziyareti" Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bakan Ömer Çelik’in kız kardeşinin Roma ziyareti sırasındaki masraflarının devlet tarafından karşılandığı yönündeki iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

09.12.2014 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bakan Ömer Çelik'in kız kardeşinin Roma ziyareti sırasındaki masraflarının devlet tarafından karşılandığı yönündeki iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanı Çelik'in Roma ziyaretinde kız kardeşinin masraflarının devlet tarafından karşılandığına ilişkin gerçek dışı iddiaların bir soru önergesi olarak kamuoyu gündemine getirildiği ve bazı basın-yayın organlarında haber yapıldığı kaydedildi. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından bu konuyla ilgili açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtilerek şöyle denildi:

"Bakan Ömer Çelik'in kız kardeşinin Roma ziyareti sırasındaki masraflarının devlet tarafından karşılandığı yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Sayın Bakanımızın kız kardeşi, söz konusu ziyarete heyet üyesi olarak değil, masrafları tamamen kendisi tarafından karşılanmak üzere kişisel olarak katılmış, hiçbir resmi programda yer almamıştır. Bütün masraflarını da kendisi ödemiştir. Bu asılsız iddiayı ortaya atanlar bunu ispatlamakla yükümlüdür. Halkımızı yanıltmaya dönük bu iddialar ve bu iddialar doğrultusunda hazırlanan haberler tamamen maksatlıdır." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanlığından 'Roma Ziyareti' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement