Kulu'da Engelli Öğrenciler Yıl Sonu Şenliğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kulu'da Engelli Öğrenciler Yıl Sonu Şenliğinde Buluştu

Kulu\'da Engelli Öğrenciler Yıl Sonu Şenliğinde Buluştu

Konya'nın Kulu ilçesinde hizmet veren Berem Dede Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 2. Geleneksel Yıl Sonu Şenliği gerçekleştirdi.

01.06.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu ilçesinde hizmet veren Berem Dede Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 2. Geleneksel Yıl Sonu Şenliği gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan kapalı spor salonunda gerçekleştirilen şenliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Bağcı, Kulu ile Cihanbeyli'den 405 engelli eğitim gören öğrenci, öğrenci aileleri ve davetliler katıldı. Programda konuşan Berem Dede Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Özcan Küçükerdoğan, özel eğitim ve rehabilitasyon kurumunun kurulduğu günden bu güne hizmet ve kalitede her zaman daha iyiyi amaçlayan, kendini gelişime ve yeniliğe açık tutan bir zihniyet, 21 özel eğitim uzmanı ve 19 yardımcı personel ile hizmete devam ettiğini söyledi. Kurum Müdürü Ayhan Küçükerdoğan ise, 8 yıldır kurumdaki çocuklarla kocaman bir aile olduklarını, bu etkinlikle birlik ve beraberliğin daha verimli olması çabası içinde olduklarını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Bağcı da, merkezde otizmli çocuklarla evlerindeki gibi ilgilenildiğini söyleyerek Berem Dede Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından engelli çocuklar tarafından hazırlanan eğlence programları ve gösterilerle etkinlik sona erdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulu'da Engelli Öğrenciler Yıl Sonu Şenliğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement