Kulu'da Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Kulu'da Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Kulu Kaymakamlığı, Kulu Belediyesi ve Kulu Eğitim Kültür Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

10.06.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulu Kaymakamlığı, Kulu Belediyesi ve Kulu Eğitim Kültür Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından verildi.

Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Tütüncü, yarışmada Kulu genelindeki ilköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencilerinin çektikleri fotoğrafların değerlendirildiğini belirtti.

Tütüncü, yarışmanın amacının öğrencileri, gündelik hayatta karşılaştıkları olaylar karşısında gözlem yapmaya teşvik etmek ve yaptıkları gözlemden bir proje oluşturmaya yönlendirmek olduğunu bildirdi.

Yarışmanın diğer bir amacının da hevesli ve yetenekli öğrencileri, fotoğraf çalışmaları konusunda daha fazla teşvik etmek ve bu vesileyle yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmelerine yardımcı olmak olduğunu dile getirerek, yarışmanın yapılmasına destek olan başta Kaymakamımız Hüseyin Avcı ve hediyelerin temininde destek olan Belediye  Başkanı Ahmet Yıldız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmaya katılan resimlerde dereceye girenlerden Cafer Yılmaz'ın gönderdiği resim birinci olurken Esra Nur Erel ikinci, Hatice Nur Çorum'un resmi de üçüncü oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kulu'da Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement