Kulu Öğretmenevinden Taşımalı Öğrencilere Yemek Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Kulu Öğretmenevinden Taşımalı Öğrencilere Yemek Hizmeti

Kulu Öğretmenevinden Taşımalı Öğrencilere Yemek Hizmeti

Konya’nın Kulu ilçesinde, öğretmenevi tarafından eğitim gören bin 693 taşımalı öğrenciye öğle yemeği hizmeti verilmeye başlandı.

11.10.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu ilçesinde, öğretmenevi tarafından eğitim gören bin 693 taşımalı öğrenciye öğle yemeği hizmeti verilmeye başlandı.

Kulu Öğretmenevi Müdürü Hacı Bakırtaş, Konya'nın 31 ilçesindeki öğretmenevleri içerisinde Kulu genelinde taşımalı öğrenciye öğle yemeği hizmeti sunan tek öğretmenevi olduklarını söyledi. Bakırtaş, Kulu'da Özel Nalan Sabah Dershanesinin Milli Eğitim Müdürlüğüne devir edilmesiyle 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında ilçe genelindeki bütün mahallelerde bulunan bin 693 taşımalı öğrencinin öğle yemeklerinin öğretmenevi tarafından verilmeye başlandığını ifade etti. Kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlatan Bakırtaş, her bir öğrencinin kendi çocukları olduğunu kaydederek, öğrencilere en kaliteli yemek hizmetini vermek için tüm gayretleriyle çalıştıklarını dile getirdi. Amaçlarının karlılık olmadığını, öğrencilere hijyenik ortamlarda hazırlanan yemek hizmetini sunmak olduğunu aktaran Bakırtaş, öğrenciler başta olmak üzere öğretmen ve kamu personellerine de kaliteli, hesaplı, hijyenik ortamda yemek hizmeti sunmayı amaçladıklarını vurguladı. Öğretmenevinde başkan, başkan yardımcısı, 3 aşçı ve 7 personelle canla başla çalışmaya gayret ettiklerini söyleyen Bakırtaş, öğretmenevinde 27 yatak kapasiteli otel odalarının da faal olduğunu sözlerine ekledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulu Öğretmenevinden Taşımalı Öğrencilere Yemek Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement