Kuluçkaya Yatan Horoz, Herkesi Şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Kuluçkaya Yatan Horoz, Herkesi Şaşırttı

Kırklareli'nde emekli öğretmenin kümesinde bulunan horoz, kuluçkaya yattı. Horozu görenler gözlerine inanamadı.

25.04.2015 12:14  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli iline bağlı Asilbeyli Köyü'nde yaşayan emekli öğretmen Şener Sertbakan'ın kuluçkaya yatan horozu, görenleri şaşırtıyor.

"KULUÇKADAN KALDIRMAK İSTEYİNCE GAGALADI"

Sertbakan, yaptığı açıklamada, 10 yıl önce emekli olunca evinin bahçesine kümes yaptığını, 20'ye yakın tavuk ile bir horoz beslediğini söyledi. Horozunun kuluçkaya yattığını ifade eden Sertbakan, "Horozu yumurtaların üzerinden kaldırmak istediğimde beni gagaladı. Yumurtaları aldım ve başka bir yere koydum, ancak horoz gitti oraya yattı. 12 gündür 14 yumurtanın üzerinde kuluçkaya yatıyor" dedi.

"ANLATTIĞIM KİMSE İNANMADI"

Veterinerlerin bu tür olayların olabileceğini söylediklerini dile getiren Sertbakan, "Kahvehanede olayı anlattığımda kimse inanmadı. Gelip görenler hayretler içinde kalıyor. Ben de şaşırdım" diye konuştu.

"KULUÇKAYA YATMADAN ÖNCE KESMEYE KARAR VERDİK"

Şener Sertbakan'ın eşi Yükselen Sertbakan da horozu kuluçkaya yatmadan bir gün önce kesmeye karar verdiğini belirterek, böyle bir durumla daha önceden hiç karşılaşmadığını söyledi. Köy sakinleri Rıdvan Tutar, ilk kez kuluçkaya yatan bir horoz gördüğünü belirterek, çok şaşırdığını kaydetti.

Kuluçkaya Yatan Horoz, Herkesi Şaşırttı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuluçkaya Yatan Horoz, Herkesi Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement