Kumanya Parası İçin Bahçeli'ye Mektup Yazdı - Son Dakika
Güncel

Kumanya Parası İçin Bahçeli'ye Mektup Yazdı

Kumanya Parası İçin Bahçeli\'ye Mektup Yazdı

Isparta'da 7 Haziran'da partilerin sandık görevlilerine kumanya dağıtan dönerci, MHP'den parasını alamayınca, Devlet Bahçeli'ye mektup yazıp, yardım istedi.

19.10.2015 11:21  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde 7 Haziran seçimlerinde partilerin sandık görevlilerine kumanya dağıtan dönerci 51 yaşındaki Mustafa Karapınar, MHP'den alacağını tahsil edemeyince, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye mektup yazıp, yardım istedi.

MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ise "Bugüne kadar fatura kesip bizden para talep etmedi. Sadece şifahen istedi. Faturasını kesip gelseydi, parasını öderdik" dedi.

AK PARTİ VE CHP ÖDEDİ, MHP VERMEDİ

Yalvaç'ta yaklaşık 4 yıldır eşiyle birlikte tavuk döner salonu işleten Mustafa Karapınar, 7 Haziran seçimlerinde sandık görevlilerine kumanya dağıtmak için AK Parti, CHP ve MHP ile anlaştı. 800 döner ve ayran karşılığı toplam 1800 liraya partilerle anlaşan Karapınar, seçim günü kumanyaları dağıttı. Seçim sonrası AK Parti ve CHP paylarına düşen 600'er lirayı dönerci Karapınar'a ödedi. Seçimin üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen MHP'den alacağı 600 lirayı tahsil edemediğini iddia eden Karapınar, yazdığı mektupla durumu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iletti.

"AK PARTİ VE CHP'DEN TAHSİL ETTİM"

Tuzdan tavuk etine kadar her şeyi para karşılığı aldığını ve seçim zamanı toplu alım olduğu için de az karla kumanya dağıtmayı kabul ettiğini söyleyen Mustafa Karapınar, "3 siyasi parti tarafından 7 Haziran seçimlerinde sandık görevlilerine öğle yemeği siparişi verildi. Ödemenin ise seçimden sonra eşit şekilde ödeneceği taahhüt edildi. AKP ve CHP'den alacağımı tahsil ettim, ne var ki MHP yöneticileri bir türlü paramı ödemiyor" dedi.

"BENİ BUNA MECBUR ETTİLER"

MHP'den alacağını tahsil edemeyince çareyi Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye mektup yazmakta bulduğunu anlatan Mustafa Karapınar, "Yardımcı olunması konusunda istekte bulundum. İlçe yöneticileri merkezden para gelmediğini söylüyordu, bu sayede teşkilata da para yardımı yapılır diye düşündüm. Beni buna mecbur ettiler" diye konuştu.

"DEFALARCA İSTEDİM ÖDEME YAPILMADI"

Dönerci Mustafa Karapınar, Devlet Bahçeli'ye gönderdiği mektubunda ise şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer Genel Başkanım; Ben Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde tavuk döner üzerinde gıda işletmecisi olarak çalışan esnafım. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde görev alan sandık görevlilerinin öğle yemeği kumanyası AKP, MHP ve CHP İlçe Başkanlarının talimatı ile tarafımdan verilmiştir. AKP ve CHP İlçe Başkanları hisselerine düşen ücreti ödemiş ancak partinizin ilçe teşkilatı defalarca istememe rağmen ödemeyi yapmamıştır. Alacağım olan 600 TL'nin ödenmesi hususunda yardımlarınızı arz ederim. Saygılarımla."

MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ise "Bugüne kadar fatura kesip bizden para talep etmedi. Sadece şifahen istedi. Faturasını kesip gelseydi, parasını öderdik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kumanya Parası İçin Bahçeli'ye Mektup Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • aslı: yalan söylemen senin paranı kimse inkar etmez sen döner yerine domates salata göndermiş sindir onlarda bunu gördükleri için ödeme yapmamışlardır 11 45 Yanıtla
  • Zaza: Kesecen faturayı istiycen ..yok vergi levham yoktu yok kayıtlı degilim.. Akp nin herşeyi kanumsuz mhp yi onunla karştrmıycan koçuuumm 16 22 Yanıtla
  • Ispartalı: 600 lira icin sana mektup mu yazdirdilar vay utanmaz akpkk li vayy 17 14 Yanıtla
  • artık mhp: mhp ödemiştir de akp lilerin eline geçtiyse o parayı o haramzedeler yemiştir 13 18 Yanıtla
  • Yasin: Sen biloya git onlarda kutu cok sahtekar 11 11 Yanıtla
  • Sivaslı Bozkurt: eee 27 Aralık ağır gelince nereden çamur atsak diye uğraşıyorlar aktroller 9 6 Yanıtla
  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız
    23:35 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kazandığımız başarıları daha geliştirmek ve nihayetinde terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız. Kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü operasyonlar, teröristlerin bu coğrafyadan tamamen yok olması için aralıksız sürecek.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır
    23:27 Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır

    Yücel Mollaismailoğlu, Milli Görüş'ün geleceği için Cumhur İttifakı'nda yer almanın önemine vurgu yaparak, destek çağrısı yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında kaydettiği gelişmeleri ve partilerinin tutarlılığını vurguladı.


Advertisement