Kümbet Mahallesinde İkiz Buzağı Sevinci Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kümbet Mahallesinde İkiz Buzağı Sevinci Sürüyor

Kümbet Mahallesinde İkiz Buzağı Sevinci Sürüyor

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Kümbet mahallesinde birden fazla yavru doğuran ineklerin sayısı her geçen gün artıyor.

07.06.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Kümbet mahallesinde birden fazla yavru doğuran ineklerin sayısı her geçen gün artıyor.

Bir süre önce üçüz doğuran Simental cinsi bir inekten sonra ikiz buzağı bereketi yaşanıyor. Son olarak çiftçilikle uğraşan Orhan Özdemir'in ineğinin de ikiz doğurması sevinç ve hayretle karşılandı. Bir süre önce yaşanan benzer bir olayda, gazetecilere, "Köyümüzde adeta bahar bereketi yaşanıyor. Üçüz, ikiz derken dilerim diğer hayvanlarımızda da bu güzelliği yaşarız" diye açıklama yapan Orhan Özdemir'e ait inek de ikiz doğurdu. Bu durum akıllarda 'Kümbet'te Ramazan bereketi yaşanıyor' diye yorumlandı.

Bu mutluluğunu çektiği fotoğrafla sosyal medya üzerinden paylaşan Özdemir, 'Şimdi de Özdemir ailesinde ikiz buzağılarımız oldu' diyerek duyurdu. Özdemir; "Bahar bereketi devam ediyor. Emeği geçen veteriner hekim Mehmet Toptop, Okan Özdemir ve Haydar Uysal'a teşekkür ediyorum" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kümbet Mahallesinde İkiz Buzağı Sevinci Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement