Kumburgaz Açıklarında Tekne Battığı İddiası - Son Dakika
3.Sayfa

Kumburgaz Açıklarında Tekne Battığı İddiası

Kumburgaz Açıklarında Tekne Battığı İddiası

Büyükçekmece Celali'ye açıklarında içerisinde insanların bulunduğu teknenin 'alabora olduğu' iddiası ile başlatılan arama çalışmaları sonlandırıldı.

24.04.2016 20:01  Güncelleme: 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 16:30 sıralarında 6 ila 8 kişi bulunan teknenin Kumburgaz açıklarında alabora olduğu ihbarı üzerine Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti.

SAATLERCE ARANDI

Bölgede arama ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. Aramalara Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik'e ait botlarının yanı sıra deniz polisi de eşlik etti

HAVA MUHALEFETİ SEBEBİYLE SONLANDIRILDI

Büyükçekmece Celali'ye açıklarında içerisinde insanların bulunduğu teknenin 'alabora olduğu' iddiası ile başlatılan arama çalışmaları sonlandırıldı. Kararan hava muhalefeti nedeniyle sonlandırılan çalışmalara herhangi bir kayıp müracaatı olması durumunda tekrar başlanılacağı öğrenildi.

KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR ŞAHIS POLİSİ ARADI

Bugün saat 16.30 sıralarında polisi arayan bir şahsın, Celaliye açıklarında içerisinde insanların bulunduğu teknenin alabora olduğunu ihbar etmesi üzerine bölgeye Deniz Polisi sevk edilmiş, arama çalışmalarına Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik botları da eşlik etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kumburgaz Açıklarında Tekne Battığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement