Kumburnu Plajı Bayramda 42 Bin 500 Tatilciyi Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Kumburnu Plajı Bayramda 42 Bin 500 Tatilciyi Ağırladı

Kumburnu Plajı Bayramda 42 Bin 500 Tatilciyi Ağırladı

Kumburnu Plajı bayramda 42 bin 500 tatilciyi ağırladıMUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Kumburnu Tabiat Parkı, bayramda tatilcilerin akınına uğradı.

09.07.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumburnu Plajı bayramda 42 bin 500 tatilciyi ağırladı

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Kumburnu Tabiat Parkı, bayramda tatilcilerin akınına uğradı. Bayram süresince parka girenlerin sayısı 42 bin 500'e ulaştı.

2006 yılında dünyanın en güzel plajı seçilen Kumburnu Tabiat Parkı içerisindeki Kumburnu Plajı, bayram tatilinde Fethiye'yi seçenlerin akınına uğradı. Türkiye'nin yurtdışı tanıtımlarında simge haline gelen plaja, arife günü 8 bin tatilci giriş yaptı. Bayramın 1'inci günü ise bu sayı 11 bin 500'e ulaştı. Arefeyle birlikte bayram süresince plaja girerek turkuaz mavisi sularda yüzenlerin sayısı 42 bin 500 oldu.

GÖKYÜZÜNDEN GÖRÜNTÜLENDİ

Tabiat parkı içindeki otoparkların bayram süresince tamamen dolması nedeniyle Ölüdeniz Mahallesi'nde araç park edecek yer kalmadı. Ölüdeniz- Ovacık mahalleri arasındaki 3 kilometrelik yolda ise araç kuyruğu oluştu. Araç kuyruğu yamaç paraşütü pilotları tarafından gökyüzünden görüntülendi.

"DOLULUK TEMMUZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK"

Kumburnu Tabiat Parkı İşletme Müdürü Halil Tatlıcı, bayramda büyük yoğunluk yaşadıklarını belirterek, bu doluluğun Ölüdeniz'deki otellere de yansıdığını söyledi. Rezervasyonlara bakıldığında doluluğun temmuz sonuna kadar devam edeceğini anlatan Tatlıcı, "Doluluk oranlarının eylül sonuna kadar devam etmesini temenni ediyoruz. Mayıs ve haziran aylarındaki açığı ağustos ve eylül ayında kapatmayı hedefliyoruz" dedi.

Bayram süresince yaklaşık 5 bin tatilci de Babadağ Yamaç Paraşütü Merkezi'nde yamaç paraşütü yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kumburnu Plajı Bayramda 42 Bin 500 Tatilciyi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement