Kumlu Belediye Başkanı Paç: "Hizmet İçin Araç ve Ekipman Şart" - Son Dakika
Yerel

Kumlu Belediye Başkanı Paç: "Hizmet İçin Araç ve Ekipman Şart"

Kumlu Belediye Başkanı Paç: "Hizmet İçin Araç ve Ekipman Şart"

Hatay’ın Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, ilçeye daha kaliteli hizmet sunabilmek ve işleri zamanında yürütebilmek adına araç ve ekipmanın varlığının şart olduğunu söyledi.

07.08.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç, ilçeye daha kaliteli hizmet sunabilmek ve işleri zamanında yürütebilmek adına araç ve ekipmanın varlığının şart olduğunu söyledi.

Göreve geldiği günden buyana birçok hizmet aracını belediye envanterlerine kazandıran Başkan Paç, son olarak bir adet Faun Marka Greyderi de belediye bünyesine kazandırdı.

Erzurum Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde greyderin ilçeye gelmesini sağlayan Başkan Paç, belediyelerin daha kaliteli ve zamanında hizmet sunabilmeleri için araç ve ekipmanlarının noksansız olması gerektiğini belirtti.

Kumlu'ya hizmet konusunda dur durak bilmeyen Başkan Paç, çalışmaların hız kesmeden devam edileceğini aktararak şöyle devam etti:

"Bizler hizmete susamış ilçemize elimizden geleni yaparak verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda bugüne kadar yapmış olduklarımız, gelecekte yapacaklarımızın rehberi niteliğindedir. Bir belediyenin hizmet yapabilmesi için öncelikle araç ve ekipmanlarının tam olması gerekir. Göreve geldiğimizde Kumlu Belediyesi olarak birçok hizmet aracımız eksikti. Bu yüzden ilk iş olarak eksik olan hizmet araçlarının teminini sağlayarak hizmet sayımızı ve kalitemizi arttırmaya çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Son olarak Erzurum'dan getirdiğimiz greyder ile bozuk olan yollarımız başta olmak üzere tüm zemin ve tesviye çalışmalarına istediğimiz zaman yön verebileceğiz. Bu kapsamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu başta olmak üzere tüm yetkililere şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum."

Başkan Paç, greyder üzerinde deneme sürüşü yaparak, greyderin ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulundu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumlu Belediye Başkanı Paç: 'Hizmet İçin Araç ve Ekipman Şart' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement