Kumluca-abdipaşa Yolu Yatırım Programına Alındı - Son Dakika
Yerel

Kumluca-abdipaşa Yolu Yatırım Programına Alındı

Kumluca-abdipaşa Yolu Yatırım Programına Alındı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kumluca-Abdipaşa karayolunun 2016 yılı yatırım programına alındığını ve proje çalışmalarının ardından yapım ihalesi sürecinin başlatılacağını açıkladı.

30.05.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kumluca- Abdipaşa karayolunun 2016 yılı yatırım programına alındığını ve proje çalışmalarının ardından yapım ihalesi sürecinin başlatılacağını açıkladı.

Kumluca-Abdipaşa karayolunun 2016 yılı yatırım programına alındığını belirten Milletvekili Tunç, 19 kilometre uzunluğunda il yolu standardından inşa edilecek yolun proje ihalesinin yapılmasına ilişkin Ulaştırma Bakanlığınca olur verildiğini, önümüzdeki günlerde proje ihalesinin gününün belli olacağını, proje çalışmaları tamamlandıktan sonra da yapım ihalesine geçileceğini söyledi. Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız-Kumluca yolunun da yapımının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, kalan bölümün asfaltlanma işlemlerine önümüzdeki günlerde başlanacağını, Kumluca şehir geçişinin de çevre yolu olarak imar planına işlenmesi gerektiğini ve ardından Kumluca çevre yolu ile ilgili çalışmaların da başlayacağını kaydetti. Milletvekili Tunç, ayrıca Kozcağız- Bartın terminal arasındaki bölümün de bölünmüş yol olacağını, bunun için gerekli Bakanlık olurunu aldıklarını, proje çalışmalarının ardından Kozcağız-Bartın Terminal arasındak bölünmüş yol çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca-abdipaşa Yolu Yatırım Programına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement