Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Tebrikleri Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Tebrikleri Kabul Etti

Kumluca Belediye Başkanlığına dördüncü dönem için seçilen Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi'nde vatandaşların kutlamalarını kabul etti.

06.04.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediye Başkanlığına dördüncü dönem için seçilen Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi'nde vatandaşların kutlamalarını kabul etti.

Büyükşehir Yasası ile belde belediyesi kapatılarak mahalleye dönüşen Adrasan Mahallesi'nde Çetinkaya'nın yeniden belediye başkanlığına seçilmesi dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Çetinkaya ve belediye meclis üyeleri, önce Adrasan belediye binasına geçerek, vatandaşların kutlamalarını kabul etti. Daha sonra meydanda kurulan platformdan vatandaşlara hitap eden Çetinkaya, 15 yıldır Kumluca'da Belediye Başkanlığı yaptığını söyledi.

Seçimlerde halkın AK Parti'ye ve kendisine duydukları güvene teşekkür eden Çetinkaya, "15 yıl süreyle ilçemize hizmet ettik ve karşılığını da halkımızdan gördük. Şimdi büyük Kumluca için önümüzde 5 yıl daha var. Sizlerle yine en iyi hizmetleri yapmaya çalışacağız. İnşallah bu sürede yapacağımız hizmetlerle sizlerin bize duyduğunuz güvene layık olmaya çalışırız" dedi.

Çetinkaya, Adarsan Mahallesi'ne ilk yapacakları hizmetlerden birinin yaz kış açık alanda düğün yapmak zorunda kalanlar için çok amaçlı bir düğün salonu oluşturmak olduğunu bildirdi.

Konuşmanın ardından mehter takımı konser verdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya, Tebrikleri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement