Kumluca Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kumluca Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Kumluca Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

08.04.2016 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, 25 meclis üyesinin tamamı katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, denetim komisyonu üyeleri tarafından 2015 yılına ilişkin belediyenin gelir gider hesapları üzerinde yaptıkları inceleme ve hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Faaliyet raporu için 20 meclis üyesi kabul, 4 meclis üyesi ise çekimser oy kullandı.

Meclis katip üyeliklerine Yusuf Göven ve Yusuf Evran, meclis başkan vekilliğine Erdeniz Yavuz ve Arif Ateş, meclis encümen üyeliğine ise Şefik Durdaş ve Kudret Acar seçildi. İmar komisyonu üyeliği için yapılan seçimde Yusuf Göven, Faik Öncel, Halil Karataş, Seyfi Arıkan ve Ramazan Oktay, plan bütçe komisyonu üyeliğine Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Ramazan Kızılkaya, Feride Salur ve Aydın Kaya oy birliğiyle getirildi.

Toplantıda ayrıca Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünün talebinin imar komisyonuna havale edilmesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Karşıyaka Mahallesi'nde taşınmaz üzerindeki talebinin İmar Komisyonuna havale edilmesi ve yine İmar Şehircilik Müdürlüğünün Cumhuriyet Mahallesi ve Bağlık Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanlarda imar planı değişikliğinin onaylanması, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından onaylandıktan sonra yürürlüğe sokulması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Mavikent ve Beykonak mahalleleri AG+OG aydınlatma şebeke işinin Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yatırım programına alındığı, şirket tarafından yatırım programındaki işin imar planı uygulamasından kaynaklanan deplaselerin belediye tarafından yapılması şartı ile tesis çalışmalarına başlanmasına ve belediye başkanının yapılacak işlemler ile ilgili yetkili olmasına oy birliğiyle karar verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement