Kumluca Belediye Meclisi Olağan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediye Meclisi Olağan Toplantısı Yapıldı

Kumluca Belediye Meclisi, eylül ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

04.09.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediye Meclisi, eylül ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya 25 meclis üyesinden 24'ü ve bazı mahalle muhtarları katıldı.

CHP Sözcüsü Seyfi Arıkan, son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olaylarında polis ve askerlerin şehit olduğunu, bu nedenle meclis toplantılarının saygı duruşu ile açılmasını temenni ettiğini söyledi. Diğer parti grubu sözcüleri de aynı görüşe katıldıklarını belirtince Başkan Çetinkaya, meclis üyelerini bir dakikalık saygı duruşuna davet etti.

Saygı duruşunun ardından gündem maddelerini okuyan Çetinkaya, maddeler üzerinde parti gruplarına söz verdi. Toplantıda Finike Tekke Alkır Sulaması işletme, bakım ve yönetimi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Adrasan Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planında değişiklik yapılması görüşüldü.

Görüşmeler sonucunda gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediye Meclisi Olağan Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement