Kumluca Belediyesinden "Gezici Sinema" Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediyesinden "Gezici Sinema" Hizmeti

Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "Herkese sinema" sloganıyla yapımına başlanan gezici sinema, 15 gün içinde gösterime başlayacak.

15.10.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "Herkese sinema" sloganıyla yapımına başlanan gezici sinema, 15 gün içinde gösterime başlayacak.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, sorumluluk alanı genişleyen Kumluca halkını daha fazla sanatsal ve kültürel etkinlikle buluşturabilmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını anlattı. Bu çalışmalardan birinin de gezici sinema olduğunu ifade eden Çetinkaya, ilçenin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşların bile yılda en az iki kez sinema keyfi yaşamalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Gezici sinemanın 15 gün içinde faaliyete geçirmesini hedeflediklerini anlatan Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Bizim kuşağımız yazlık sinema keyfini yaşadı ancak bir dönem sinema, tiyatro gibi sosyal etkinlikler azalmıştı. Yeniden canlanan ve günümüzde en son teknolojilerle gösterimlerini sürdüren sinemalarımız var. Buna rağmen hala sinema ile tanışamayan veya imkansızlıklar yüzünden sinema izleyemeyen insanlarımız için böyle bir çalışma başlattık. İnşallah şehir merkezi dışında kırsal mahallelerimizde de yılda en az iki defa olmak üzere insanlarımızın bu çalışmayla sinemayla buluşturmuş olacağız." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediyesinden 'Gezici Sinema' Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement