Kumluca - Çocuklar Atatürk Zannetti - Son Dakika
Güncel

Kumluca - Çocuklar Atatürk Zannetti

Kumluca - Çocuklar Atatürk Zannetti

Çocuklar Atatürk zannettiMUSTAFA Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken sinema ve tiyatro sanatçısı Göksal Kaya, geldiği Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

08.04.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklar Atatürk zannetti

MUSTAFA Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken sinema ve tiyatro sanatçısı Göksal Kaya, geldiği Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kumluca Ramazan Abacı İlkokulu'nda görevli sınıf öğretmeni Serpil Başpınar'ın davetiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilçeye gelen sinema ve tiyatro sanatçısı Göksal Kaya, önce sınıfları dolaştı. Göksal Kaya'yı gören öğrenciler büyük şaşkınlık yaşadı. Okul ziyaretinin ardından Mavikent Düğün Salonu'nda öğrencilerle bir araya gelen Göksal Kaya, Atatürk'le ilgili soruları yanıtladı.

Öğrenciler, Atatürk'e yazdıkları mektupları Büyük Önder'e benzediği için Göksal Kaya'ya verdi. Göksal Kaya ile fotoğraf çektiren öğrenciler, sanatçıya çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

Sanatçı Göksal Kaya, "Atatürk'e benzemek onur verici. Ona benzemenin sorumlulukları da var. İnsanlar yaptığım her hareketi Atatürk'le ilişkilendiriyor. Bu nedenle çok daha dikkatli davranmak zorunda kalıyorum. Her hareketime dikkat ediyorum. Çünkü gözler sürekli üzerimde oluyor. Sokakta sigara içmeme bile izin verilmiyor" dedi.

Denizli'de Atatürk'ü konu alan bir film çektiklerini de kaydeden Göksal Kaya, filmin fragmanlarının hazır olduğunu ve yakında bir televizyon kanalında yayınlanacağını ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kumluca - Çocuklar Atatürk Zannetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement