Kumluca'da "Durma Sende Harekete Geç" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da "Durma Sende Harekete Geç" Etkinliği

Kumluca\'da "Durma Sende Harekete Geç" Etkinliği

Kumluca'daki sağlık personeli, sağlıklı bir yaşam için haftanın üç günü "Durma sende harekete geç" etkinliği yapıyor.

10.10.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'daki sağlık personeli, sağlıklı bir yaşam için haftanın üç günü "Durma sende harekete geç" etkinliği yapıyor.

Kumluca Devlet Hastanesi çalışanları, düzenli fiziksel etkinlikler kapsamında sağlıklı bir yaşam için haftanın üç günü, Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen aerobik kurslarına katılıyor.

Başhekim Dr. Ayşegül Alkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastane personelinin sağlıklı bir yaşam için insanlara ve topluma örnek olmaları amacıyla hastanede geçen yoğun tempolu çalışmanın ardından aerobik hareketleriyle günün yorgunluğunu ve stresini atarak bir sonraki gün için enerji depoladıklarını söyledi.

Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan aerobik kursunda çalışanlarla beraber aerobik yapmanın kendilerine moral olduğunu ifade eden Alkan, "Sağlık Bakanlığımız düzenli spor ve etkinlik yapılması için sürekli yayınlar yapıyor. Biz de hem spor yapmak hem de halkımıza örnek olmak amacıyla aerobik kursuna katıldık. Düzenli hareket ve spor hayatımıza daha konforlu bir şekilde devam etmemizi sağlar. Daha Sağlıklı bir yaşam için herkesi harekete geçmeye davet ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da 'Durma Sende Harekete Geç' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement