Kumluca'da Kurbanlık Satış Yeri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Kurbanlık Satış Yeri Belirlendi

Kumluca\'da Kurbanlık Satış Yeri Belirlendi

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl kurbanlık satışı için tek merkezin belirlendiği bildirildi.

24.09.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl kurbanlık satışı için tek merkezin belirlendiği bildirildi.

Kumluca Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, kurbanlık satışı için olarak Göksu Mahallesi Kavak yolu yanında bulunan alan belirlendi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesi belediye olarak kurbanlıkların satılacağı ter merkez belirlediklerini, bunun dışında kurbanlık satışına izin vermeyeceklerini söyledi.

Belirlenen merkezde belediye olarak kurbanlık satıcılarına her türlü kolaylığı sağladıklarını ifade eden Çetinkaya, bu konuda kurbanlık satıcılarından duyarlılık beklediklerini dile getirdi.

Çetinkaya, şunları söyledi:

"Belirlediğimiz alanda zabıta ekiplerimiz sürekli kontrollerini yapıyor. Ekiplerimiz kurbanlık satıcılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere belirlenen merkezde gerekli tedbirleri aldı. Böylece tek merkezden yapılan hayvan satışlarında hem satıcılarımız hem de alıcılarımızın daha rahat olacaklarını ümit ediyoruz."

Çetinkaya, bu yıl ilçede yaklaşık olarak 8 bin civarında küçük baş hayvanın kurbanlık olarak satılacağını tahmin ettiklerini kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Kurbanlık Satış Yeri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement