Kumluca'da Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Kutlu Doğum Haftası

Kumluca\'da Kutlu Doğum Haftası

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, Ortaköy Mahallesi Hacı Dudu-Yusuf Duran Cami’nde düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

16.04.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, Ortaköy Mahallesi Hacı Dudu- Yusuf Duran Cami'nde düzenlenen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ortaköy Mahallesi Hacı Dudu-Yusuf Duran Cami'nde ilçe müftülüğüne bağlı imam hatipler tarafından dua ve mevlit okunduktan sonra Kumluca Müftüsü Abdulmuttalip Peşe vaaz ve sohbetlerde bulundu. Müftü Peşe, "Peygamberimiz, insanlığın şımardığı, insanın kimliğini kaybettiği bir dönemde tebliğ için görevlendirilmiştir. Peygamberimizi hidayet ve dürüstlük önderiydi. Yüce Allah'ın en sevdiği kul olan Efendimiz toplum ahlakını dizayn etmek için gönderildi. Bu gün bakıyoruz ki toplum ahlakı çökme noktasına gelmiş. Peygamberimiz son peygamber olduğuna göre bizi, kedimizden başka uyaracak bir kişi yok. Ayet ve Peygamber Efendimizin hadislerinin ışığında istikametimizi doğrultup gerçek hidayeti bulmalıyız. İçinde bulunduğumuz ahir (son) zamanda Peygamberimizin ahlakına, işaret ettiği yaşam biçimine ve sünnetine çok ihtiyacımız var. Peygamberimizin hürmetine burada toplanmışsınız. Ne mutlu sizlere ki buradan onun şefaatine nail olarak dağılırsınız. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Kılınan öğle namazından sonra katılımcılara, pilav, kavurma, helva ve ayran ikram edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement