Kumluca'da "Ormancılık Günü" Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da "Ormancılık Günü" Kutlaması

Kumluca\'da "Ormancılık Günü" Kutlaması

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile “Ormancılık Günü” etkinliği düzenlendi.

27.03.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile "Ormancılık Günü" etkinliği düzenlendi.

Kumluca'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen "Ormancılık Günü" etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini Ahmet Avcıoğlu Okulu Müdürü İlhami Yıldız yaparken, Orman İşletme Müdürü Mehmet Şakir Güneri de konuşmasında ormanlar hayatın bir parçası olduğunu vurguladı. Güneri, "Ormanlar, temiz havanın ve bol oksijenin sigortasıdır. Her yıl milyonlarca toprak denizlere, göllere ve barajlara sürüklenip gitmektedir. Bu yüzden hep toprağımız heba olmakta hem de barajlarımız kısa ömürlü olmaktadır. Bu bölge orman açısından çok şanslı, bir de hiç bitki örtüsü olmayan yerleri düşünün ve ormanlarımızın kıymetini bilin" dedi.

Tören sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Boz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin tarafından katılımcılara ceviz, çam, defne fidanları dağıtıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da 'Ormancılık Günü' Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement