Kumluca'da Park Açılışı - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Park Açılışı

Kumluca\'da Park Açılışı

Kumluca Belediyesi tarafından yaptırılan, Kazım Karabekir Parkı düzenlenen törenle açıldı.

19.11.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi tarafından yaptırılan, Kazım Karabekir Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Kaymakam Polat Kara, Karşıyaka Mahallesindeki parkın açılışında yaptığı konuşmada, son bir yıl içerisinde ilçede üç park açılışı yapıldığını ve bu parkların halkın sosyal ve kültürel anlamda yaşamlarına önemli katkı sağladığını söyledi.

Belediyenin halkın sosyal donatı alanları ihtiyacını karşılamak için çalıştığını dile getiren Kara, "Bu parkların yapımında başta Kumluca Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de halka hizmeti hakka hizmet olarak benimsemiş insanların yaşadıkları ilçelere en iyi hizmeti vermek için çalışanlar olduğunu dile getirerek, bunun en güzel örneğini de Kumluca'da yapılan hizmetlerde gördüklerini söyledi.

Kumluca'da yapılan hizmetlerden mutluluk duyduğunu vurgulayan Samani, bu güzelliklerin değerini de Kumluca halkının en iyi şekilde bildiğini ve bunu her fırsatta gösterdiklerini belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Acar da, Kumluca'da yapılan hizmetleri yakından takip ettiklerinin altını çizerek, Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerinin de bu hizmetlere her zaman destek verdiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından, parkın açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Açılış törenine Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Park Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement