Kumluca'da Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

Kumluca\'da Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi tarafından, Hacivat Karagöz gösterisi ve Tasavvuf Musikisi dinletisi gerçekleştirildi.

26.06.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi tarafından, Hacivat Karagöz gösterisi ve Tasavvuf Musikisi dinletisi gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ortaklaşa Ramazan etkinlikleri kapsamında, Hacivat Karagöz gösterisi ve Tasavvuf Musikisi dinletisi, Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule Amfi tiyatro'da yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, etkinliklerin sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Musikisi koro şefi Aydemir Tuncer'e çiçek takdim etti.

Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süleyman Fethi Örgel, Ramazan ayı boyunca kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceklerini, bu konuda Kumluca Belediyesi'ne her zaman destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına teşekkür ettiklerini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement