Kumluca'da "Renklerin Dili" Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da "Renklerin Dili" Resim Sergisi Açıldı

Kumluca'da ortaokul ve lise öğrencileri ve resim öğretmenlerinin eserlerinden oluşan "6. Geleneksel Renklerin Dili" sergisi açıldı.

19.05.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da ortaokul ve lise öğrencileri ve resim öğretmenlerinin eserlerinden oluşan "6. Geleneksel Renklerin Dili" sergisi açıldı.

Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule'deki resim sergisinin açılış törenine, Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, yaptığı konuşmada, resim yapma konusunda farkındalık yaratmak, okul çağında öğrencilere resim yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla sergiyi düzenlediklerini bildirdi. Girgin, "Resim sergimizi 6 yıldır açıyoruz ve geleneksel hale geldi. Öğrencilerimiz tarafından yapılan çok güzel resimler var. Bu resimleri sergi sayesinde sizlerin de görmesini istedik" dedi.

Resim sergisinin açılışı kurdelesi Kaymakam Baştürk, Garnizon Komutanı Yıldırım, Belediye Başkanı Çetinkaya birlikte kesti. Yaklaşık 200 resmin bulunduğu sergi, üç gün açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da 'Renklerin Dili' Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement