Kumluca'da Tayini Çıkan Savcı ve Hakimler İçin Veda Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Tayini Çıkan Savcı ve Hakimler İçin Veda Düzenlendi

Yaz kararnamesiyle tayinleri çıkan savcı ve hakimler için veda yemeği verildi.

01.07.2014 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da 2014 Yaz Kararnamesi ile tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, savcılar Aktan Ali Özlük, Hüseyin Şık ve Sinan Dursun, hakimler Gülşah Başdaş ile Gülay Tunç Şık için veda gecesi düzenlendi.

Kumluca 2. Asliye Hakimi Regaip Uyan önderliğinde organize edilen yemeğe, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Özlüoğlu, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Kumluca Adliyesi personeli katıldı.

Yemekte konuşan Kumluca Asliye Hakimi Regaip Uyan, tayinleri çıkan hakim ve savcılardan görevleri, süresince çok bilgi ve birikim edindiklerini söyledi. Uyan, ilçeden ayrılacak hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Kumluca'dan tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, konuşması sırasında duygulu anlar yaşadı. İlçede görev yaptığı sürede insanlarla iyi ilişkiler kurduklarını ve güzel anılarla ilçeden ayrılacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından tayini çıkan hakim ve savcılara plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş ve hakim Gülşah Başdaş Fethiye'ye, savcı Hüseyin Şık ve hakim Gülay Tunç Şık Kilis'e, savcılar Aktan Ali Özlük Karaman'a ve Sinan Dursun, Aksaray'a tayin olmuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Tayini Çıkan Savcı ve Hakimler İçin Veda Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement