Kumluca'da Usta Öğretici Kurslarını Tamamlayanlar, Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Usta Öğretici Kurslarını Tamamlayanlar, Sertifikalarını Aldı

Kumluca\'da Usta Öğretici Kurslarını Tamamlayanlar, Sertifikalarını Aldı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 6 Nisan 2015 tarihinde açılan Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği ile Direksiyon Eğitimi Usta Öğreticiliği Kursları tamamlanarak, kursiyerlere belgeleri verildi.

22.06.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 6 Nisan 2015 tarihinde açılan Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği ile Direksiyon Eğitimi Usta Öğreticiliği Kursları tamamlanarak, kursiyerlere belgeleri verildi.

Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yapılan törene Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir ile kursu tamamlayan kursiyerlerin katıldığı törende konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, yaklaşık iki ay önce başlattıkları ve zor koşullarda ilçede açılmasını sağladıkları kursu başarı ile bitirmiş olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Kurslara toplam 58 kişinin katıldığını ancak 54 kişinin başarılı olarak sertifika almaya hak kazandığını belirten Tekdemir, sertifika alan kursiyerlerin bugünden itibaren istihdam olma haklarının bulunduğunu bildirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de kursiyerlere başarılı olmak için çabalamak gerektiğini hatırlatarak, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün ilçede bir çok alanda öncü olduğunu ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Usta Öğretici Kurslarını Tamamlayanlar, Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement