Kumluca'da Yağmur Duası Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Yağmur Duası Etkinliği

Kumluca\'da Yağmur Duası Etkinliği

Kumluca'da yağmur duası etkinliği*- ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde kış dönemi yağışın az olması nedeniyle yağmur duası etkinliği düzenlendi.

07.05.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da yağmur duası etkinliği

*- ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde kış dönemi yağışın az olması nedeniyle yağmur duası etkinliği düzenlendi.

Kumluca'ya bağlı Kuzca Mahallesi'nde her yıl Hıdrellez'de mevlit veren bölge halkı bu yıl yağışın az olması nedeniyle yağmur duası yapmaya karar verdi. Dün gerçekleşen etkinlikte sabah erken saatte meydanda toplanmaya başlayan bölge halkı, mevlit, ardından da cuma namazına katıldı. Sonrasında mahalle imamı Durmuş Aydın yağmur duasını okudu. Etkinliğe Kaymakam Polat Kara da katıldı.

Mahalle muhtarı Ali Okur, "Bugün burada bana bir şeyi öğrettiniz. Kaymakamımız başta olmak üzere tüm halkımızın en iyi ve en kötü günlerde dahil yanımızda olacağınıza inandım. Her yıl yaptığımız Hıdrellez yemeğimizi bu yıl halkımızla yaptığımız istişare ile yağmur duasına dönüştürdük. İnşallah rabbimiz dualarımızı kabul eder" dedi.

Etkinlik sonunda vatandaşlar tarafından Kaymakam Polat Kara'ya el yapımı bıçak ve kaşık hediye edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Yağmur Duası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.


Advertisement