Kumluca'da Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı

Kumluca ilçesinde açılacak futbol ve basketbol yaz spor okulları için kayıtlar başladı.

01.06.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca ilçesinde açılacak futbol ve basketbol yaz spor okulları için kayıtlar başladı.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşık iki ay sürecek futbol ve basketbol yaz spor okulları açılacak.

Yaz spor okullarıyla ilgili gazetecilere bilgi veren Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, amaçlarının yaz aylarında çocukları kötü alışkanlıklardan korumak, sportif etkinlerle çocukların birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak ve yetenekli gençlere sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Çataltepe, 9 Haziran'da başlamasını planladıkları yaz spor okulları için kayıtların açıldığını belirterek, "Yaz spor okullarımıza katılacak tüm çocuklarımızın kimlik bilgileri alınıyor ve veli izin belgesi düzenliyoruz. Futbol okulumuz Kumluca ve Mavikent statlarımızda açılacak. Basketbol ise spor salonumuzda olacak. Kayıt yaptırmak isteyen çocuklarımız daha detaylı bilgi ve kayıt formlarını Belediyemiz Halk İlişkiler bürosundan temin edebilirler." dedi.

Futbol için Kumluca merkezdeki öğrenciler şehir stadında, Beykonak ve Mavikent Mahallesi'ndeki öğrencilerin ise Mavikent stadında yaz spor okuluna katılacak. Basketbol branşında ise öğrencilere Kumluca Belediyesi Spor Salonu'nda eğitim verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement