Kumluca'da Yol Açma Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Kumluca'da Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Kumluca\'da Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Antalya’nın Kumluca ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yollarda belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdü.

10.02.2015 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yollarda belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdü.

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Altınyaka, Büyükalan, Dereköy, Kuzca Mahalleleriyle, Karagöl yaylası ulaşımı sağlayan yollarda sağanak yağmur ve kar yağışından dolayı, zaman zaman ulaşıma kapalı yollarda çalışma yürüttüler.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede dün geceden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yollarda bozulmalar olduğunu, buralarda belediye ekiplerinin büz koyma ve yolları düzeltme işi yaparak yolları trafiğe açtıklarını söyledi.

İlçenin yüksek mahalleleri olan Altınyaka, Büyükalan, Dereköy, Kuza mahalleleriyle, Karagöl yaylasına ulaşımı sağlayan yollarda da zaman zaman kar yağışının etkili olduğunu ifade eden Çetinkaya, ekiplerin bu yolları da ulaşıma açık tutmak için çalıştıklarını kaydetti. Çetinkaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçede ulaşıma kapaklı yol bulunmadığını, olası durumlara karşı hazırlıklı olduklarını bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kumluca'da Yol Açma Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement