Kumluca Emniyet Müdürü Çetinkaya İçin Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kumluca Emniyet Müdürü Çetinkaya İçin Veda Yemeği

Kumluca Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya'nın tayininin Ankara'ya çıkması dolaysıyla veda yemeği gerçekleştirildi.

08.07.2014 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya'nın tayininin Ankara'ya çıkması dolaysıyla veda yemeği gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesisleri'ndeki veda yemeğine, Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daire amirleri, emniyet personeli ve eşleri katıldı.

Ramazan dolayısıyla iftarda gerçekleştirilen veda yemeğinde konuşan Kumluca Emniyet Müdür Vekili Rahmi Odabaşı, beraber çalıştıkları Çetinkaya'nın Ankara'ya tayin olması dolayısıyla kendileri için üzüntü, Emniyet Müdürü Çetinkaya adına sevinç yaşadıklarını söyledi.

Çetinkaya'ya bundan sonraki görevinde başarılar dileyen Odabaşı, "Biz kendisini her zaman bir abi, bir büyüğümüz, bizlere yol gösteren kişi olarak anacağız. Kendisinden teşkilatımız mensupları olarak çok şeyler öğrendik. Arkadaşlarım adına bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Ankara'ya tayin olan Kumluca Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya da kendisi ve ailesi için Kumluca'nın ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Kumluca'da göreve başladığı görevden bugüne hiç yabancılık çekmediğini, insanlarla daima iyi ilişkiler içinde olduğunu ifade eden Çetinkaya, bundan sonra da tayin olduğu yerde her zaman topluma en iyi hizmeti vermek için mücadele edeceğini belirtti.

Konuşmanın ardından Kaymakam Baştürk, Garnizon Komutanı Yıldırım ve Belediye Başkanı Çetinkaya tarafından Nail Çetinkaya'ya plaket ve hediyeler verildi.

Törende ayrıca komiser yardımcılığından komiserliğe terfi eden Murat Bozer'in rütbeleri, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya ve Bozer'in eşi Birgül Bozer tarafından takıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Emniyet Müdürü Çetinkaya İçin Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement