Kumluca Hacıveliler ve Salur'da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kumluca Hacıveliler ve Salur'da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Kumluca Hacıveliler ve Salur\'da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Antalya’nın Kumluca ilçesinde Adrasan, Olympos ve Erentepe’den sonra Hacıveliler ile Salur mahalleleri yolunu da asfaltla buluşturdu.

21.07.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Antalya'nın Kumluca ilçesinde Adrasan, Olympos ve Erentepe'den sonra Hacıveliler ile Salur mahalleleri yolunu da asfaltla buluşturdu.

Kumluca ile Hasyurt Mahallesi arasında bulunan Hasan Tuna Caddesi'nden itibaren Alakır Deresi'ne kadar olan ve yaklaşık 10 kilometre uzunluğundaki Hacıveliler ile Salur mahalleleri yolu satıh kaplama asfalt ile kaplandı. Daha önce, dar ve tamamen bozulmuş olan yol üzerinde genişletme ve alt yapı çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Salur Mahalle Muhtarı Ali Atıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ederek, "Trafiğin yoğun olduğu bir yolumuz var. Hacıveliler ve Salur mahallelerinde 2 bin 500'ün üzerinde vatandaş yaşıyor. Her biri yolumuzun asfaltlanmasından dolayı çok mutlu. Geçtiğimiz kış büyük sel baskını afetleri yaşadık. Birçok çiftçimiz çok fazla zarar gördü. Geneli narenciye ve seracılıkla uğraşan mahalle sakinleri yaralarını yeni yeni sarıyor. Yolumuzun asfaltlanması onların hayatlarını kolaylaştırmak açısından çok önemli. Allah hepsinden razı olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca Hacıveliler ve Salur'da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement