Kumluca Muhtarlar Binası Hizmete Hazır - Son Dakika
Yerel

Kumluca Muhtarlar Binası Hizmete Hazır

Kumluca Muhtarlar Binası Hizmete Hazır

Kumluca Belediyesi, Bağlık Mahallesinde ilçedeki muhtarların ortak kullanımı için yapılan hizmet binası tamamlandı.

16.06.2015 12:06  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi'nde ilçedeki muhtarların ortak kullanımı için yapılan hizmet binası tamamlandı.

Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi, Hüseyin Gürkan Parkı içerisinde ilçedeki muhtarların ortak kullanımı için yapılan Muhtarlar Hizmet Binası'nın inşaatı tamamlanarak hizmete hazır olduğu bildirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, Fen İşleri Müdürü Müsamettin Öner, Bağlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Ünal ve Göksu Mahallesi Muhtarı İsmail Değer ile birlikte, inşaatı tamamlanan hizmet binasında incelemede bulundu.

Hizmet binasının yapımını içerisindeki donanımların Kumluca Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Burada muhtarlarımız için bilgisayar ve bir personel görevlendirilecek. Muhtarlarımız her türlü ihtiyaçlarını, vatandaşa hizmetlerini buradan rahatlıkla gerçekleştirebilecekler. Vatandaşlarımız da muhtarlara ihtiyaç duyduklarında farklı yerlerde muhtar aramaktansa tek noktada muhtarlarımıza ulaşabilecekler" dedi.

Muhtarlar hizmet binasının bulunduğu Hüseyin Gürkan parkında da bazı düzenlemeler yapacaklarını belirten Başkan Çetinkaya, yapılacak çalışmaların tamamlanmasının ardından, hem güzel bir parkın oluşacağını, böylelikle de şehrin güzel bir alana daha kavuşacağını bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumluca Muhtarlar Binası Hizmete Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement