Kumluca Polisi'nden Ceza Makbuzu Görünümlü Uyarı Broşürü - Son Dakika
Yerel

Kumluca Polisi'nden Ceza Makbuzu Görünümlü Uyarı Broşürü

Kumluca Polisi\'nden Ceza Makbuzu Görünümlü Uyarı Broşürü

Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ceza makbuzu görünümlü broşürlerle vatandaşları suç olaylarına karşı uyardı.

09.08.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin otomobillere bıraktığı ceza makbuzu görünümlü uyarı yazıları, vatandaşları önce üzdü, sonra sevindirdi.

Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Serhat Gökkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliklerini sağlamak ve suçlara karşı uyarmak amacıyla broşürler dağıttıklarını söyledi.

Gökkaya, vatandaşları uyarmak için araçların camlarına ceza makbuzu görünümlü uyarı yazıları bıraktıklarını kaydetti. Broşürlerde araçların kapı ve penceresinin açık bırakılmaması, içeride değerli eşya bulundurulmaması, şahsi eşyaların araçlarda görünür şekilde bırakılmaması gibi uyarılara yer verildiğini anlatan Gökkaya, "Bu şekilde olası olaylara vatandaşlarımızın dikkatini çekmeye çalışıyoruz" dedi.

Üzerinde, "Bu bir ceza makbuzu değil sadece uyarıdır. Lütfen eşyalarını aracınızın içerisinde bırakmayın" yazılı makbuzları gören vatandaşlar da önce ceza yazıldığını düşünerek üzüldü, ardından yazının uyarı broşürü olduğunu farketti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Polisi'nden Ceza Makbuzu Görünümlü Uyarı Broşürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement