Kumlucalı Hacılar Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Kumlucalı Hacılar Dualarla Uğurlandı

Kumlucalı Hacılar Dualarla Uğurlandı

Antalya’nın Kumluca ilçesi’nde bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı kafilesiyle hacca gidecek vatandaşlar dualarla uğurlandı.

29.08.2015 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesi'nde bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı kafilesiyle hacca gidecek vatandaşlar dualarla uğurlandı.

Kumluca'da bu yıl Diyanet İşleri başkanlığı kafilesi ile hacca gidecek vatandaşlar için uğurlama töreni düzenlendi. İlçe Merkezindeki Eski Camii Bahçesinde düzenlenen törende duygulu anlar yaşandı. Tören, Eski Camii Müezzini Hafız Adil Soytürk'ün Kuran okumasıyla başladı. Ardından Kumluca Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, "Bu gün burada nurlu yolculuğa çıkacak hacı adayı kardeşlerimiz için toplandık. Onların heyecanlarını yüzünden okuyoruz. Hacca giderken yaşanan coşku yılların getirdiği bir coşkudur. Yola çıkacak kardeşlerimiz bu hayali kim bilir kaç yıl önce kurmaya başlamıştır. İşte şimdi o yılların coşkusunu, birikimini hayata geçirmek için burada toplandılar. Yüce Allah hacca gitmeye niyet edipte gidemeyen vatandaşlarımıza en kısa zamanda gitmeyi nasip etsin. Yola çıkan hacı adaylarımıza da hayırlı yolculuklar diliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumlucalı Hacılar Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement