Ordu'da Kumsallar Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Ordu'da Kumsallar Temizleniyor

Ordu\'da Kumsallar Temizleniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sahil temizleme makinesi ile kıyılara sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

25.08.2014 15:05  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 'Sahil Temizleme Makinesi' ile kıyılara sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Ruhsat Daire Başkanlığı'na bağlı Çevre Koruma ve Ruhsat Şube Müdürlüğünce, Ordu il sınırları içerisinde bulunan kumsallarda temizlik çalışmaları başlatıldı.

Ünye- Gülyalı arasındaki plajlar ve bu plajlarda bulunan işletmeler de gerçekleştirilen denetimler sonucu hazırlanan rapora göre başlatılan çalışmalarla "Sahil Temizleme Makinesi'ni devreye sokan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kısa bir süre içerisinde kıyıların tamamını temizlemeyi hedefliyor. Ağustos ayı içerisinde Perşembe ilçesi Çerli ve Efirli plajlarında temizlik işlemlerini tamamlayan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Sahil Temizleme Makinesi, olumsuz hava şartları nedeniyle ara verdiği çalışmalara, önümüzdeki haftadan itibaren tekrar başlayacak.

40 gün içerisinde Ünye'den Gülyalı'ya kadar tüm plajların temizliğini bitirmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, kumsal temizlik işlerini düzenli aralıklarla devam ettirip, plajların halkın kullanımına yakışır hale getirilmesi için yoğun bir tempo sergileyecek. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu'da Kumsallar Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement