Kupon Varsa İndirim Var Kampanyası" - Son Dakika
Ekonomi

Kupon Varsa İndirim Var Kampanyası"

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Kupon varsa indirim var kampanyası ekonomiye can verecek" dedi.

16.02.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Kupon varsa indirim var kampanyası ekonomiye can verecek" dedi.

Helvacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki alışverişin hareketlenmesi için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

"Kupon varsa indirim var" kampanyasını başlatıklarını belirten Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"İndirimimiz 10 Şubat ve 10 Mart arasında Keşan esnafında geçerli olacak. Kupon varsa indirim var kampanyası ekonomiye can verecek. Belediye başkanımız ve kaymakamımızla birlikte iş dünyamız adına startı verdik. Türkiye'de ilk defa olan bir çalışma. Kupon sistemiyle yaptığımız çalışmayı ilçemizin dört bir yanına yaydık. Kupon çalışmasından binlerce bastırdık ayrıca çeşitli ilçelerde dağıtılması için gazetelere verdik. Gelibolu, Şarköy, Uzunköprü, Enez, İpsala, Keşan ve sayamadığım birçok ilçede bu kampanyayı anlattık. Kampanyaya katılan 70 firmamız indirimleri kampanya dergisine yansıttılar. Keşan'ın ekonomik anlamda kabuğuna çekildiği dönemde bu kampanya hareketlilik getirecektir. Bu bölgenin dinamiği olan Keşan'da etkinliğimizi başlatmış bulunuyoruz. Ayrıca gümrüklerde de kampanya kitapçıklarımız dağıtılıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kupon Varsa İndirim Var Kampanyası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement