Kur'an Kurslarının Temizliği Belediyeden - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kurslarının Temizliği Belediyeden

Kur\'an Kurslarının Temizliği Belediyeden

İzmit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen ibadethanelerin temizliği çalışmalarının yanında Kız Kur’an Kurslarının da temizliğini gerçekleştiriliyor.

19.09.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen ibadethanelerin temizliği çalışmalarının yanında Kız Kur'an Kurslarının da temizliğini gerçekleştiriliyor.

2014-2015 Öğretim yılının başlaması ile eğitime başlayacak olan mahalle ve köylerde bulunan 80 adet Kız Kur'an Kursunun detaylı temizliği için İzmit Belediyesi hareket geçti. Gültepe mahallesinde ki Hicret Kız Kur'an Kursu ve Bekirdere Şirinevler Camii Kız Kur'an Kursu'nun temizliklerinin yapıldığını söyleyen Belediye yetkilileri, belirli bir program çerçevesinde kentteki bütün Kur'an Kurslarını temizleyeceklerini bildirdiler.

İzmit Belediyesi tarafından yapılan bu temizlik hizmetinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten kurs görevlileri, başta Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Kurslarının Temizliği Belediyeden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement