Kur'an Kursu Öğrencileri Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu Öğrencileri Yararına Kermes

Sorgun'da, Altınoluk Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Medine Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileri yararına kermes düzenlendi.

13.04.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun'da, Altınoluk Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Medine Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencileri yararına kermes düzenlendi.

Belediye Sergi Salonu'nda düzenlenen kermesin açılış törenine Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Müftüsü Fikret Ekinci ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Kılıç, Medine Yatılı Kız Kur'an Kursu'nun 5 yıldızlı bir otel gibi hizmet verdiğini, bu hizmeti vermesinde de Altınoluk Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin büyük katkıları olduğunu söyledi.

Kılıç, "Sorgun'da 2014 yılının ilk kermesi Altınoluk Derneği tarafından yapılıyor. Altınoluk Derneği, bu gün açılışını gerçekleştireceğimiz ve bir hafta sürecek olan kermesin gelirini Medine Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda okuyan 60 yatılı, 40 gündüzlü öğrencinin ihtiyaçları için harcayacak. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek başkanı Ferhat Fidan ise kermeste satışa çıkarılan ürünlerin, kendi üyeleri ve Sorgun esnafı tarafından temin edildiğini belirtti.

Fidan, el emeği göz nuru elişlerinin yoğunlukta olduğu kermesin, önümüzdeki hafta Cuma günü akşamı sona ereceğini sözlerine ekledi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu Öğrencileri Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement