Kur'an Kursu Öğrencilerinden Bolu, Abant ve Yedigöller Gezisi - Son Dakika
Yerel

Kur'an Kursu Öğrencilerinden Bolu, Abant ve Yedigöller Gezisi

Kur\'an Kursu Öğrencilerinden Bolu, Abant ve Yedigöller Gezisi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Hasanlı köyü Merkez Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik Bolu, Abant ve Yedigöller gezisi düzenlendi.

04.06.2013 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Hasanlı köyü Merkez Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik Bolu, Abant ve Yedigöller gezisi düzenlendi.

Alaplı ilçesine bağlı Hasanlı Köyü Merkez Mahallesi Bayanlar Merkez Kur'an Kursu'nda okuyan 30 öğrenciye yönelik Bolu, Abant ve Yedigöller'e gezi düzenlendi. Geçen hafta Hatim duası yapan, yaklaşık 8 aydır Kur'an eğitimi alan öğrenciler hocalarının nezaretinde stres atmak, daha iyi kaynaşmak, tanışma,dayanışma ve yorgunluk atma, doğa ile iç içe olmak amacıyla düzenlenen gezide bir araya geldiler. Hasanlı Köyü Merkez Kalkındırma Derneği Başkanı Recep Tufan, Bayan Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik Bolu, Abant ve Yedigöller'e gezi düzenlediklerini söyledi. Kur'an eğitimi alan öğrencilerin kaynaşması için böyle bir gezi düzenlediklerini belirten Tufan, "8 ay boyunca köyümüzde Kur'anı Kerim okuma eğitimi alan bayanlarımızı başta hocalarını ve tüm bayan öğrencileri kutluyorum. Bizler dernek olarak üstümüze düşeni bu güne kadar yaptık bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bolu Abant ve Yedigöller gezisinden dolayı dernek olarak gurur duyduk. Tekrar öğrencileri tebrik eder. Bu güne kadar Kur'an eğitimi alamamış diğer öğrencilerimizin de önümüzdeki dönem Kur'an öğrenme eğitimi almalarını bekliyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Kursu Öğrencilerinden Bolu, Abant ve Yedigöller Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement