Kur'anı Kerimi Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan'ı Güzel Okuma Yarışması Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Kur'anı Kerimi Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan'ı Güzel Okuma Yarışması Tamamladı

Kur\'anı Kerimi Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan\'ı Güzel Okuma Yarışması Tamamladı

Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin koordinesinde "Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma" "Hafızlık ve Ezan’ı Güzel Okuma" yarışması sona erdi.

30.03.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin koordinesinde "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" "Hafızlık ve Ezan'ı Güzel Okuma" yarışması sona erdi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmada, öğrencilerin istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yetiştirilmeleri, mesleki yeterliliklerinin ve özgün ve duygularının geliştirilmesi hedeflendiği belirtildi. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında, birinciliği Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden İlkay Çamur, ikinciliği Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden Doğan Hepaltun, üçüncülüğü ise Apdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden Serkan Sefa Ergün aldı. Hafızlık yarışmasında, Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Sayıdali Mohammed Husseın adlı öğrenci birinci oldu.

Ezan'ı güzel okuma yarışmasında ise Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ali Çakmak birinci, Apdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden Nurullah Özkaynak ikinci olurken Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden Fedai Özmen üçüncü oldu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'anı Kerimi Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan'ı Güzel Okuma Yarışması Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement