Kuraklık ve Soğuktan Etkilenen Çiftçilerin Kredi Borçlerına Erteleme - Son Dakika
Yerel

Kuraklık ve Soğuktan Etkilenen Çiftçilerin Kredi Borçlerına Erteleme

Kuraklık ve Soğuktan Etkilenen Çiftçilerin Kredi Borçlerına Erteleme

Düziçi'nde kuraklık ve aşırı soğuktan zarar gören çiftçilerin Ziraat Bankası veya Tarım Kredi Kooperatifine olan borçları 1 yıl süreyle ertelenecek.

21.05.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova'nın önemli tarım merkezlerinden Düziçi'nde kuraklık ve aşırı soğuktan zarar gören çiftçilerin Ziraat Bankası veya Tarım Kredi Kooperatifine olan borçları 1 yıl süreyle erteleneceği bildirildi.

Düziçi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden  yapılan yazılı açıklamada, başta kuraklık ve aşırı soğuklardan ve diğer doğal nedenlerden zarara uğrayan çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olan çiftçilerin Ziraat Bankası veya Tarım Kredi Kooperatifine olan düşük faizli kredi borçlarının 1 yıl süreyle erteleneceği duyuruldu.

İlçede tabiat şartlarından ürünleri olumsuz etkilenen çiftçilerin zararları, İlçe Gıda, tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce oluşturulan hasar tespit komisyonlarınca belirleneceği belirtildi.

Kredi borçlarını ertelemek isteyen çiftçilerin 23 Mayısa kadar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne müracaat etmeleri istendi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuraklık ve Soğuktan Etkilenen Çiftçilerin Kredi Borçlerına Erteleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement