Kural İhlalinden 3 Dakikalık Maç Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Kural İhlalinden 3 Dakikalık Maç Yaptılar

Kural ihlalinden 3 dakikalık maç yaptılar3 dakikalık futbol maçına 1 de gol sığdı*- ISPARTA 1'inci Amatör Futbol Ligi'nde kural ihlali nedeniyle Keçiborlu Belediyespor ile Çünürspor arasında 3 dakikalık maç oynandı.

22.03.2017 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kural ihlalinden 3 dakikalık maç yaptılar

3 dakikalık futbol maçına 1 de gol sığdı

*- ISPARTA 1'inci Amatör Futbol Ligi'nde kural ihlali nedeniyle Keçiborlu Belediyespor ile Çünürspor arasında 3 dakikalık maç oynandı. İlk maçta iki sarı kart gören futbolcunun kırmızı kartla oyundan ihraç edilmemesi nedeniyle kural ihlalinden dolayı aylar sonra tamamlanan dünyanın en kısa maçında 1 de gol atıldı.

Isparta 1'inci Amatör Futbol Ligi'nde geçen yıl 6 Kasım'da Keçiborlu Belediyespor ile Çünürspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi takımın 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan maçta Keçiborlu Belediyespor'dan 1, Çünürspor'dan ise 3 futbolcu kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Çünürspor'dan İbrahim Berk Ercan ise 71 ve 82'nci dakikalarda gördüğü sarı kartlara rağmen hakem Musa Yılmaz tarafından kırmızı kartla oyundan ihraç edilmedi.

KURAL İHLALİ TESPİT EDİLDİ

İbrahim Berk Ercan'ın karşılaşmanın 87'nci dakikasında oyuncu değişikliğiyle kenara gelmesinin ardından durumu fark eden Keçiborlu Belediyespor yönetimi maç sonrası kural ihlali olduğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu. Kural ihlali yapıldığının belirlenmesinin ardından maçın 87'nci dakikadan itibaren kalan bölümlerinin yeniden oynanması kararlaştırıldı.

BİRİ 10, DİĞERİ 7 KİŞİ SAHAYA ÇIKTI

İki takım bugün Keçiborlu İlçe Stadı'nda 3 dakikalık maç için sahaya çıktı. Maçta Keçiborlu Belediyespor Hüseyin, Esat, Duran, Oğuzhan, Muhammet, Semih, Serhan Can, Ömer, Yiğit ve Can'dan oluşan 10 kişilik kadrosuyla, Çünürspor ise Tansel, Efekan, Hüseyin, Fehmi, Melih, Salih ve Burak'tan oluşan 7 kişilik kadrosuyla sahada yer aldı.

3 DAKİKALIK MAÇTA GOL ATTILAR

Karşılaşma öncesi her iki takım futbolcuları da yaklaşık 15 dakika boyunca ısınma hareketleri yaptı. Orta hakem Kadir Çoban'ın yönettiği maçta Keçiborlu Belediyespor Semih ile 1 gol kaydetti. Toplam sürede 89'uncu dakika olarak kayda geçen gol sonrası Keçiborlu Belediyespor sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Çünürspor 45 puanla ikinci, Keçiborlu Belediyespor ise 33 puanla 6'ncı sırada yer aldı.

'MAÇ DEĞİL TİYATRO'

Maçtan sonra açıklama yapan Çünürspor yöneticisi İbrahim Tekeli, maçın 5 ay sonra oynandığını belirterek, "Böyle şey olmaz. Bu izlediğiniz bir maç değil 3 dakikalık tiyatrodur" dedi.

YENİDEN İTİRAZ EDECEKLER

Çünürspor Başkanı Gökhan Küçükhayrat da bu maç için de federasyona itirazda bulunacaklarını söyledi. Küçükhayrat, "Çünkü 82'nci dakikada ikinci sarı kart çıkıyor ama maç raporda 87'nci dakika belirtildiği için bu dakikadan itibaren başlıyor. Rapor baştan sona yanlış" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Takımların maça ısınması

-Hakemler ve takımların sahaya çıkışı

-Seyirci selamlama

-Maçın başlayışı

-Golün görüntüsü

-Anons

-Röportajlar

-Detaylar

Haber: Mehmet ERÇAKIR- Kamera: Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kural İhlalinden 3 Dakikalık Maç Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement