Kuran Kursunun 5'nci Katındaki Camlarını 12 Yaşındaki Çocuklar Sildi - Son Dakika
Güncel

Kuran Kursunun 5'nci Katındaki Camlarını 12 Yaşındaki Çocuklar Sildi

Kuran Kursunun 5\'nci Katındaki Camlarını 12 Yaşındaki Çocuklar Sildi

Niğde Müftülüğü'ne ait yatılı bir Kuran kursunun 5'inci katında cam silen 12-13 yaşlarındaki çocuk, yoldan geçen bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

07.06.2016 14:12  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuran kursunun 5'inci katında cam silen 12-13 yaşlarındaki çocukların görüntüleri mftülüğü harekete geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VÜCUDU DIŞARIDA

Cep telefonuyla çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Niğde merkez Selçuk Mahallesi'nde bir süre önce açılan Baloğlu Yatılı Kuran Kursu'ndaki bir çocuk 6 katlı binanın camlarını silerken görülüyor. Kursta eğitim gören öğrencilerden biri olduğu tahmin edilen çocuk, görüntülere göre 5'inci kattaki pencerenin camını silerken hiçbir güvenlik önlemi almıyor. Bir ayağını içeride tutup diğer ayağını pencerenin dışındaki pervaza bırakarak camları silmeye devam ederken görüntüyü çeken kişinin seslenmesi üzerine içeri giriyor.

Hafta sonu çekildiği belirtilen görüntü sosyal medyaya yüklenince birçok vatandaş çocuğa cam sildirilmesine tepki gösterdi.

MÜFTÜ: ÖĞRENCİLERİN ÇALIŞTIRILMASI DOĞRU DEĞİL

Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, 20 Nisan'da açılan müftülüğe bağlı Baloğlu Yatılı Kuran Kursu'nda çocuğa neden cam sildirildiğini araştırmak için bir kişinin görevlendirildiğini söyledi.

Müftü Gürpınar, "Yeni bir Kuran kursumuz. Hizmetlisi, görevlisi var. Orada öğrencilerin çalıştırılması doğru değil. Çalıştırma mıdır, yoksa öğrencinin kendi kendine yaptığı bir iş midir? İl Müftülüğümüze bağlı bir görevli arkadaş görevlendirdik konuyu araştıracak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuran Kursunun 5'nci Katındaki Camlarını 12 Yaşındaki Çocuklar Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mmmm seni: okadar para topluyorlar karılarından arta kalırsa temizlige harcıyacaklar 1 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement